Treballs en vidre

Cristalleries a Palma de Mallorca

Tracta de localitzar cristalleries a Palma de Mallorca que li acostin uns preus competitius sense descuidar els seus estàndards de qualitat? Cristalleria Arxiduc és la resposta que venia buscant.


Estem en disposició de dur a terme tota mena de treballs en vidre: vidrieres decoratives, gravats, bisellats, tallats, emplomats, polit, miralls, decoratius i de bany, prestatges, sobretaules, mampares de bany, etc.


Pregunteu-nos i us explicarem tot el que podem fer per a vostè des del saber fer d’una empresa amb quatre dècades de trajectòria a l’esquena, que a més combina la seva tasca a la cristalleria amb una intensa activitat com a fusteria d’alumini a Mallorca, obrint així un notable ventall de possibilitats dequipament per als clients.


Així mateix, també fabriquem vidres aïllants tèrmics, acústics i de control solar, vidres de seguretat laminars o temperats, vidres esmaltats en color, reposicions i canvis. D’aquesta manera, som l’empresa de referència a la qual us podeu adreçar per plantejar qualsevol projecte o necessitat específica a l’hora d’instal·lar elements de vidre al vostre habitatge o al vostre local, amb els nivells desitjables de qualitat i personalització, sense deixar de banda cap detall.


Cristalleries a Palma de Mallorca de confiança.


Si tiene un negocio y necesita un vidrio a su medida para el escaparate comercial, consúltenos. Com a fabricants de vidre a Mallorca, també oferim solucions per a tancaments de terrassa amb o sense perfilaria. A l’hora de comptar amb elements decoratius, us podem ajudar amb vidre matejat, un tractament que s’aconsegueix mitjançant un raig de sorra i que aconsegueix donar-li un aspecte difuminat.


El vidre a l’àcid és una altra de les possibilitats per canviar l’aspecte dels seus vidres així com el butiral, un material de gran adherència i durabilitat que es pot fer en colors per donar un aspecte diferent.


El serigrafiat inclou una sèrie d’impressions que us permeten decorar els vidres amb el vostre logo o qualsevol dibuix que vulgueu; és ideal per al seu negoci ja que ajuda a donar-li un aspecte renovat ia remarcar-ne la imatge corporativa. Procurem oferir tota la gamma de solucions que permeti tant a particulars com a professionals veure complerts els seus requisits quan es tracta de renovar les seves instal·lacions.

Treballem en vidre

Treballem en alumini i pvc

Treballem en ferro i acer inoxidable

40 anys al sector

Showroom permanent

Assessorament personalitzat

Maquinària d’última generació

Els nostres productes

Tancaments

Vidres i alumini

Aparadors comercials

Mampares de bany

Tendals

Miralls

Baranes

Persianes mallorquines

Portes automàtiques

Pèrgola bioclimàtica

Muntatges amb garantia