Tendals - Cristalleria a Palma de Mallorca

A Cristalleria Arxiduc ens dediquem a oferir una àmplia varietat de solucions per a la protecció solar a la teva llar o negoci. Una de les nostres especialitats són els tendals, que són ideals per cobrir una bona extensió i així gaudir d’una agradable ombra a terrasses, balcons o finestres.

Els nostres tendals estan fabricats amb materials d’alta qualitat i ofereixen múltiples opcions de personalització perquè els puguis adaptar a les teves necessitats i gustos. A més, comptem amb la possibilitat d’incloure motorització i automatismes, com a captor de vent i sensor de sol o pluja, per proporcionar la màxima comoditat i seguretat en el seu ús.

Entre els nostres models de tendals, destaquem el típic tendal per a balcó, que és el més senzill de tots els sistemes i permet subjectar-lo a la barana amb diferents opcions, totalment enganxat a la barana o bé estenent uns braços endavant o deixant-los verticals. També oferim el tendal decoratiu i elegant, indicat especialment per a finestres o negocis, que es fabriquen amb estructura fixa o bé plegable.

A Cristalleria Arxiduc ens encarreguem de la instal·lació dels tendals perquè no hagis de preocupar-te per res. El nostre equip d’experts us assessorarà en tot moment perquè pugueu trobar la millor solució per a les vostres necessitats i us garantim la màxima qualitat i durabilitat en els nostres productes.

Si cerques una solució de protecció solar per a la teva llar o negoci, no dubtis en contactar amb nosaltres. A Cristalleria Arxiduc us oferim la millor selecció de tendals perquè pugueu gaudir de l’exterior sense preocupar-vos pels efectes del sol.

Els nostres productes

Tancaments

Vidres i alumini

Aparadors comercials

Mampares de bany

Tendals

Miralls

Baranes

Persianes mallorquines

Portes automàtiques

Pèrgola bioclimàtica

Treballem en vidre

Treballem en alumini i pvc

Treballem en ferro i acer inoxidable

Muntatges amb garantia