Persianes mallorquines - Cristalleria a Palma de Mallorca

Persianes mallorquines a preus immillorables.


Comptant amb una empresa com la nostra és possible aconseguir aquestes persianes mallorquines a preus econòmics amb les característiques que voleu i tota la robustesa pròpia d’una firma especialitzada.


Típicament esteses per tota l’illa, es tracta d’un tipus de persiana amb làmines horitzontals, fixes o mòbils, que permet protegir l’interior dels habitatges del sol però sí que deixa que la brisa discorri gràcies a la disposició de tauletes inclinades.


És doncs una ajuda per mantenir la frescor als habitatges durant els mesos més calorosos de l’any, i resultarà especialment agraïda si compta amb tots els avantatges que nosaltres us podem acostar.


Les persianes de lamel·les horitzontals barates són un dels nostres treballs en alumini més destacats, ja que som la fusteria d’alumini a Mallorca amb més experiència. D’altra banda, la nostra tasca no s’acaba aquí, ja que dins de la nostra activitat habitual substituïm finestrals, fem tancaments de façanes per a habitatges, locals, terrasses i galeries, col·loquem finestres corredisses, reixes de ballesta plegables, sostres d’alumini aïllants i portes lliscants manuals i automàtiques, etc. entre altres labors de fabricació i instal·lació.


Així mateix, desenvolupem una activitat intensa en l’àmbit de la cristalleria, abordant entre altres productes els vidres de seguretat laminars i temperats, vidres esmaltats i tota mena de reposicions. Si voleu una empresa de confiança i amb tota la serietat, Cristalleria Arxiduc es caracteritza per la seva tasca compromesa amb els nostres clients; donem servei a tota l´illa desplaçant-nos gratuïtament fins al lloc on ens necessitin. Us oferim un pressupost sense compromís tant en treballs de cristalleries de Palma de Mallorca com en alumini.


Aconsegueixi les persianes mallorquines a preus sense competència.


Renovar les seves persianes és una bona idea per aconseguir que la calor no faci efecte a casa seva i per descomptat és una opció assequible que rebaixarà la despesa en refrigeració. Les persianes a Mallorca rebaixades són un dels nostres serveis però no l’únic. També ens dediquem al vidre amb tot tipus de productes de fabricació pròpia: vidrieres decoratives, gravats, bisellats, tallats, emplomats, polits, miralls decoratius i de bany, prestatges, sobretaules, mampares de bany, vidres aïllants tèrmics, acústics i de control solar , etc. no deixeu de comunicar-nos els requisits amb què compteu o els interessos que tingueu a l’hora d’abordar qualsevol tipus de reforma al vostre immoble perquè puguem traslladar-vos les solucions més convenients dins de la nostra gamma.


Per què amb nosaltres pot tenir la certesa de gaudir dels porticons mallorquins al preu ajustat que desitja sense deixar de banda els estàndards de qualitat imprescindibles per a la seva llar? La tasca que desenvolupem a Cristalleria Arxiduc té la base en una trajectòria de més de quatre dècades treballant el vidre i l’alumini de forma especialitzada.


Al llarg d’aquest temps no només ens hem consolidat com a empresa de confiança per als mallorquins interessats a renovar les finestres, sinó que hem aprofundit en l’optimització dels nostres serveis i en la innovació dins de cada categoria de producte amb què treballem, sempre de la mà de proveïdors de prestigi. Això ens ha servit per assolir una relació qualitat preu d’allò més satisfactòria, els avantatges dels quals traslladem al client. Particulars, empreses i institucions públiques ja han constatat la nostra capacitat per complir les expectatives partint d’un pressupost competitiu.

Els nostres productes

Tancaments

Vidres i alumini

Aparadors comercials

Mampares de bany

Tendals

Miralls

Baranes

Persianes mallorquines

Portes automàtiques

Pèrgola bioclimàtica

Treballem en vidre

Treballem en alumini i pvc

Treballem en ferro i acer inoxidable

Muntatges amb garantia