Miralls a Mallorca

Cristalleria Arxiduc ofereix un servei d’instal·lació de miralls a mida a l’illa de Mallorca, tant per a llars com per a negocis. Els miralls no només són útils, sinó que també són un element decoratiu que aporta amplitud i distinció a qualsevol estança. Per aquesta raó, els nostres miralls són fabricats amb materials d’alta qualitat, com ara vidres temperats i laminats, que els proporcionen una major resistència i eviten trencaments.

Els nostres especialistes estan altament capacitats per assessorar-vos en tot moment sobre les diferents opcions d’instal·lació de miralls a mida. Realitzem tot tipus de formes i mides, des de miralls rectangulars i rodons fins a miralls personalitzats, que s’adapten a les vostres necessitats i preferències.

Oferim diferents tipus de miralls a mida per a banys, salons, gimnasos, sales de ball, perruqueries i centres de bellesa, entre d’altres. A més, els nostres empleats realitzaran la instal·lació de forma ràpida, precisa i adaptada al teu horari, sense causar molèsties innecessàries.

A Cristalleria Arxiduc, ens esforcem per oferir un servei de qualitat als nostres clients, per la qual cosa la nostra relació qualitat-preu és excel·lent. El nostre equip treballa amb passió i dedicació per garantir la satisfacció de cada client. Oferim miralls a mida per a tot tipus de necessitats, des d’armaris amb miralls fins a miralls decoratius retroil·luminats.

Si cerques un servei d’instal·lació de miralls a mida a l’illa de Mallorca, no dubtis en contactar-nos. A Cristalleria Arxiduc, estem a la teva disposició per assessorar-te en tot moment i oferir-te el millor servei.

Els nostres productes

Tancaments

Vidres i alumini

Aparadors comercials

Mampares de bany

Tendals

Miralls

Baranes

Persianes mallorquines

Portes automàtiques

Pèrgola bioclimàtica

Treballem en vidre

Treballem en alumini i pvc

Treballem en ferro i acer inoxidable

Muntatges amb garantia