Treballs en alumini i PVC

Fusteria d'alumini a Mallorca - Cristalleria a Palma de Mallorca

Empresa de fusteria d´alumini a Mallorca.

Molt lleuger i versàtil, l’alumini és un material molt resistent a la corrosió, cosa que el fa perfecte per a la fabricació d’elements externs que hauran d’estar a la intempèrie.

Ens avala una trajectòria en aquest sector que sobrepassa els 20 anys, i si continuem ocupant un lloc destacat és perquè ens afanyem per traslladar als nostres clients no només uns productes robusts amb acabats impecables, sinó també una atenció a mesura que es tradueix en solucions integrals per als seus habitatges o locals.

Portes, finestres, armaris, tancaments, persianes, etc. L’alumini és un dels metalls més utilitzats, només superat per l’acer, i els seus avantatges passen per la seva llarga vida útil així com les facilitats per al reciclatge, cosa que ens converteix en un negoci de desenvolupament sostenible.

S’usa habitualment a l’estructura de portes i finestres i també a cobertes donades les seves qualitats. Estem parlant de l’elecció ideal per millorar casa o negoci per preu, qualitat i propietats, més encara si per això pot comptar amb especialistes consumats en el seu maneig com són els que conformen l’equip de Cristalleria Arxiduc.

Experts en fusteria d´alumini a Mallorca.

Ens encarreguem de la fabricació i instal·lació dels nostres propis productes, des de finestres a persianes mallorquines a preus realment competitius, i marquem la diferència en oferir als nostres clients a més tot l’assessorament que necessiten per triar l’article que s’adeqüi millor als seus interessos. Per això, col·laborem amb proveïdors d’empreses internacionals que ens garanteixen una matèria primera de gran qualitat per elaborar els nostres treballs.

Som una de les fàbriques d’alumini a Mallorca amb un ventall més gran de productes a la seva disposició i amb el tracte que vostè es mereix, donant-li sempre resultats acurats i acords al seu pressupost. Tancaments de façanes, finestres corredisses, reixes de ballesta plegables, teulades de panells d’alumini aïllants i portes lliscants manuals i automàtiques són algunes de les nostres especialitats.

Treballem en vidre

Treballem en alumini i pvc

Treballem en ferro i acer inoxidable

40 anys al sector

Showroom permanent

Assessorament personalitzat

Maquinària d’última generació

Els nostres productes

Tancaments

Vidres i alumini

Aparadors comercials

Mampares de bany

Tendals

Miralls

Baranes

Persianes mallorquines

Portes automàtiques

Pèrgola bioclimàtica

Muntatges amb garantia