Baranes metàl·liques i de vidre a Mallorca

Cerques agregar estil i seguretat a la teva propietat a Mallorca? En Cristalleria Arxiduc, oferim una àmplia gamma d’elegants baranes metàl·liques i de vidre que complementaran perfectament la teva llar o negoci a Palma. Amb més de 20 anys d’experiència en la indústria, som líders en la fabricació i venda de baranes d’alta qualitat amb materials d’alumini, PVC, ferro i acer inoxidable.

Les nostres baranes metàl·liques destaquen pel seu disseny elegant i funcionalitat duradora. Estan fabricades amb els millors materials, la qual cosa garanteix la seva resistència a les inclemències del temps i a la corrosió. Oferim una àmplia varietat d’estils, des de línies modernes i minimalistes fins a dissenys més ornamentats, per a adaptar-nos al teu estil i preferències.

Si busques una opció contemporània i sofisticada, les nostres baranes de vidre són l’elecció perfecta. Proporcionen una sensació d’amplitud i lluminositat, a més d’oferir una visibilitat sense obstacles. Tant si desitges realçar una vista panoràmica com crear una divisió elegant entre ambients, les nostres baranes de vidre són la solució ideal.

En Cristalleria Arxiduc, la seguretat és la nostra màxima prioritat. Totes les nostres baranes metàl·liques i de vidre compleixen amb les normatives i estàndards més exigents, assegurant que tu i la teva família se sentin protegits en tot moment. Els nostres experts altament capacitats s’encarreguen de la instal·lació, garantint una col·locació precisa i segura.

Com una empresa arrelada a Mallorca, estem orgullosos de contribuir a l’embelliment de la nostra illa. Les nostres baranes no sols milloren l’estètica de la teva propietat, sinó que també afegeixen valor i atractiu general a l’entorn. Ja sigui que la teva propietat estigui situada en el cor de Palma o en qualsevol altre lloc de l’illa, estem llestos per a atendre les teves necessitats amb passió i compromís.

En Cristalleria Arxiduc, creiem que cada client és únic i mereix un servei personalitzat. El nostre equip altament experimentat està disponible per a assessorar-te i guiar-te en l’elecció de la barana ideal que s’adapti als teus requeriments i pressupost. A més, oferim serveis de manteniment i reparació per a garantir que les teves baranes llueixin com a noves durant molts anys.

No esperis més per a transformar el teu espai amb les nostres baranes metàl·liques i de vidre. Visita la nostra botiga a Palma o contacta’ns avui mateix per a obtenir més informació i descobrir com podem millorar la teva propietat amb el nostre catàleg exclusiu de productes!

Els nostres productes

Tancaments

Vidres i alumini

Aparadors comercials

Mampares de bany

Tendals

Miralls

Baranes

Persianes mallorquines

Portes automàtiques

Pèrgola bioclimàtica

Treballem en vidre

Treballem en alumini i pvc

Treballem en ferro i acer inoxidable

Muntatges amb garantia