Nosaltres

Fa més de 40 anys que a Cristalleria Arxiduc ens dediquem principalment a la indústria del vidre, alumini, PVC, ferro i acer inoxidable.

Gràcies a la nostra àmplia experiència en aquest sector, ens hem consolidat com una de les empreses més fortes de Mallorca, amb un compromís per oferir solucions integrals i un enfocament al creixement sostenible. A més, som experts en assessorament, producció, distribució i instal·lació, així com en la fabricació.


Ens enfoquem a superar les teves expectatives i establir una relació duradora basada en la confiança mútua. Per això, ens adaptem a un mercat cada vegada més global, desenvolupant noves tecnologies innovadores i oferint productes especialment seleccionats per les seves característiques de disseny, funció i relació qualitat-preu. Ja sigui per a façanes, habitatges, oficines, centres comercials, escoles, edificis institucionals, hotels, entre d’altres, els nostres proveïdors multinacionals garanteixen materials de gran qualitat per obtenir resultats eficaços.


T’assessorarem en qualsevol consulta que ens facis pel que fa a qualitats, preus i opcions de muntatge. Demana un pressupost sense cap mena de compromís.

40 anys al sector

Showroom permanent

Assessorament personalitzat

Maquinària d’última generació

Treballem en vidre

Treballem en alumini i pvc

Treballem en ferro i acer inoxidable

Els nostres productes

Tancaments

Vidres i alumini

Aparadors comercials

Mampares de bany

Tendals

Miralls

Baranes

Persianes mallorquines

Portes automàtiques

Pèrgola bioclimàtica

Muntatges amb garantia